Dargale Blade-Runner

"Lill Kingen"


Hingst född 2019.

Skimmel.  Uppfödare: Mrs A Jeffries, Dargale Stud.


e. Spoorzicht's Hilfiger

u. Dargale Billy-Gean

ue. Trefaes Orange Pip


Länk: SWF´s webbstambok 

”Jeff"- vår machokille och kelgris..

 

Köptes 2019 som föl på Fayre Oaks auktionen efter att ha gjort stort intryck på oss alla. Stor och välväxt med bra tryck i benen. En orädd individ som tar sig an det mesta med intresse -speciellt om det finns mat att hämta. Vi följer hans utveckling med spänning och tanken är att spara honom som hingst så länge som vi tycker att han utvecklas i positiv riktning.

 

Jeffs pappa Sprozicht Hilfiger är kårad i Holland. Han har en välbeprövad stostam och är efter den välmeriterade Brynrodyn Bonheddwr som är flerfaldigt champion vid bl.a Lampeter stallion show. Han blev också male champion vid Royal Welsh show. Även Hilfiger har rönt stora framgångar i utställningsringen. 2020 blev han t.ex Surprem Champion i Holland dit han nu återvänt efter att ha verkat i aveln i såväl Storbritannien som i Danmark.

 

Mamman Bille Gean har i första hand verkat som fölsto vid Dargale stud i Banbury/England, men har även hon fina utställningsmeriter och flertalet championat med sig.2021- Utställning Vara 98778=39p Res.BIR (Morgan Johnsson)